تماس با ما:

02166811600

جزئیات وبلاگ

  کارگاه صنعتی

کارگاه صنعتی ؛ در این مقاله ما سعی داریم مطالب مفید وکاربردی در موردکارگاه صنعتی و چگونگی آن با شما به اشتراک بگذاریم . با ما در املاک صنعتی هیراد همراه باشیدکارگاههای صنعتی جدا از اندازه سالن ها و تعداد ماشین آلات اغلب با مجوز از اتحادیه صنف مربوطه فعالیت داشته و معمولا امور خدمات صنعتی را عهده دار میباشند کارگاهها عموما بخشی از یک محصول را برای کارخانجات آماده یا تولید می نمایند و کارخانه به جایی گفته میشود که با مجوز پروانه بهره برداری از وزارت صنایع یا جهاد کشاورزی با در اختیار داشتن خط تولید  به ساخت یک یا چند محصول نهایی و کامل با تیراژ تولید و ظرفیت رسمی معین اقدام مینماید.

کارگاه صنعتی چیست 

کارگاه به مفهوم بخشی فنی از امور تولیدی یک کارخانه است که در آن ساخت کالا، یا فرایند خاصی ازتولید صورت می گیرد.

کارگاه صنعتی:

 مکان ثابتی است که در آن مجموعه اي از سرمایه و نیروي کار به منظور تولید یک یا چند مح صول صنعتی به کار گرفته شده است .

کارگاه صنعتی فعال 

کارگاهی فعال محسوب میشود که حداقل 30 روز کاري را در سال به طور منظم یا غیرمنظم به فعالیت تولیدي اشتغال داشته باشد.

کارگاه صنعتی
کارگاه صنعتی

کارگاه صنعتی غیرفعال 

کارگاههاي زیر کارگاه صنعتی غیرفعال محسوب میشوند.

 1)کارگاه به علت تعمیرات یا به هر دلیل دیگري، در زمان آماري به صورت موقت تعطیل بوده و در سال مورد نظر هیچ گونه فعالیت تولیدي نداشته است اما دوباره به فعالیت صنعتی خود ادامه میدهد

2) کارگاه در زمان آماري تعطیل دائم شده است و هیچگونه فعالیت تولیدي در آینده نخواهد داشت.

کارگاه کجاست 

کارگاه از اصطلاحات حقوق عمومی بوده و به معنای سازمانی است که برابر طرح پیش‌بینی شده به طور دائم مقداری وسایل مادی و انسانی را برای انجام یک فعالیت اقتصادی و به منظور ارضاء حوائج مراجعان خود به کار می‌گیرد.

به عبارت دیگر میتوان اینگونه گفت که کارگاه محلی یا مکانی است که کارگر به دستور کارفرما، مکلف به حضور و انجام کار در آن می باشد. اعم از موسسات تجاری، صنعتی، کارگاهها و اصناف و ..

تفاوت کارگاه و کارخانه

در یک تعریف کلی کارخانه را می توان به عنوان مکانی که کالاهای مورد نیاز مردم در آنجا ساخته می شود تعریف کرد. کارخانه از چند ساختمان تشکیل شده است که در هر بخش تعدادی ابزار و ماشین آلات برای تولید مستقر شده است.

در این میان مجموعه ای از نیروهای انسانی تحت عنوان نیروی کار در کنار این ماشین آلات وجود دارند و به تولید محصولات مورد نیاز افراد یک جامعه می پردازند.

در هر کارخانه بخش بسیار مهمی تحت عنوان انبار وجود دارد که محصولات تولید شده پیش از عرضه به بازار در این مکان نگهداری می شوند. علاوه بر این کارخانه از بخش های دیگری از جمله نگهبانی، حسابداری، حمل و نقل، مدیریت، برنامه ریزی و … نیز تشکیل شده است. مسئولیت مدیر کارخانه یک مسئولیت اجرایی است که طیف وسیعی از وظایف را در بر می گیرد.

طبق تعریف قانون کار کارگاه عبارت است از مکانی که کارگر به درخواست کارفرما، در آن مکان مشغول به کار است. بنابراین بر اساس این تعریف منظور از کارگاه محلی است که کارگر در آنجا مشغول به کار می باشد.

از این رو با استناد به این تعاریف منظور از کارگاه صرفا حوزه های مربوط به صنعت و تولید  نمی باشد و حوزه های دیگری از قبیل کشاورزی، تولیدی، معدنی، ساختمانی، ترابری، مراکز آموزشی، سواد آموزی، شورایی و …  نیز در بر می گیرد.

کارگاه صنعتی درفتح
کارگاه صنعتی در فتح

اجاره کارگاه صنعتی 

اجاره کارگاه شرایط و انواع متفاوت و مختلفی دارد. نیاز شما مشخص می‌کند که به چه کارگاهی و با چه ویژگی‌ها و امکاناتی نیازمندید. بعد از آن‌که به درستی درباره این موارد تصمیم گرفتید، ‌می‌توانید به دنبال نوشتن و تنظیم این قرارداد باشید یا از فرم خام اجاره نامه کارگاه استفاده کنید.

قانون روابط موجر و مستاجر در اجاره نامه کارگاه

قانون روابط موجر و مستاجر از آن دسته قوانینی است که در نوشتن و تنظیم فرم اجاره نامه کارگاه بسیار موثر است. قانون روابط موجر و مستاجر برای اولین بار در سال 1356 به تصویب رسید. این قانون بنا به شرایط روز و اجتماع و نیاز و دغدغه فکری مردم در زمینه اجاره، یک بار در سال 1362 و یک بار در سال 1376 اصلاح شد. قراردادهایی که تا پیش از سال 1376 تنظیم شده باشند، براساس شرایط و آیین نامه قبل از سال 76 بررسی می‌شوند و مابقی قراردادهایی که بعد از سال 76 و به تازگی تنظیم شده باشند، طبق اصلاحیه جدید قانون روابط موجر و مستاجر بررسی خواهند شد. برای آن که قرارداد اجاره کارگاه شامل قانون روابط موجر و مستاجر باشد، نیازمند رعایت سه نکته است:

  1. مدت قرارداد تعیین و نوشته شده باشد.
  2. در دو نسخه تنظیم شده باشد.
  3. بعد از به امضا رسیدن توسط موجر و مستاجر، به امضای دو شاهد عاقل و بالغ نیز برسد.

رعایت این سه شرط، موجب می‌شود که نمونه قرارداد اجاره نامه کارگاه شامل قانون روابط موجر و مستاجر سال 76 شود. این قانون توافق میان طرفین را ملاک اصلی می‌داند. معتقد است که این توافقات در جریان نمونه فرم قرارداد اجاره کارگاه بسیار دارای اهمیت است و جریان اصلی این قرارداد از همین توافق‌ها شکل می‌گیرد و مشخص می‌شود.

عبارتی که در ابتدای قرارداد می‌آید و آن را از سایر قراردادهای مشابه جدا می‌کند، عنوان است. عنوان متن اجاره نامه کارگاه ، عبارتی کوتاه و مختصر است که درباره محتوای کلی قرارداد توضیح می‌دهد. مثلاً عنوان نمونه قرارداد اجاره کارگاه تولیدی نشان دهنده این است که مثلاً این قرارداد با نمونه قرارداد اجاره کارگاه صنعتی فرق می‌کند. در مثال بهتر به جای نوشتن عنوان قرارداد اجاره کارگاه که بسیار مبهم است، اگر از عنوان نمونه قرارداد اجاره کارگاه بلوک زنی استفاده کنیم، ابهامی نمی‌ماند. این عنوان در عین کوتاهی نشان دهنده ماهیت اصلی قرارداد اجاره کارگاه است.

در این بخش از قرارداد به شرح تمامی امکانات و تجهیزات و وسایلی که در ملک یا کارگاه مورد نظر وجود دارد، پرداخته می‌شود. از داشتن آب و برق و گاز تا داشتن تجهیزات و ابزار و وسایل و…

مدت قرارداد اجاره کارگاه

لازم است که تاریخ دقیق شروع و پایان قرارداد اجاره کارگاه در این بخش نوشته شود. تاریخ به صورت دقیق و به ماه و روز و سال نوشته می‌شود. با پایان مدت قرارداد، اعتبار قرارداد نیز تمام می‌شود و مستاجر موظف به تخلیه کارگاه است. البته ممکن است با توافق طرفین در قرارداد ذکر ‌شود که امکان تمدید آن نیز وجود دارد یا در صورت توافق طرفین، از همان ابتدا یک قرارداد را چند ساله تنظیم شود. 

مبلغ قرارداد

مبلغ همان میزان ودیعه و اجاره‌ای است که باید توسط مستاجر به موجر پرداخت شود. این مبلغ با توافق طرفین مشخص شده و در متن توافق نوشته می‌شود. ودیعه در ابتدا پرداخت می‌شود وپرداخت اجاره به صورت ماهانه است. مستاجر تنها موظف است این مبلغ مشخص شده را به موجر بپردازد. البته موجر در دیگر موارد و هزینه‌های مربوط به کارگاه دخالتی ندارد و تعمیرات جزئی که در جریان استفاده مستاجر از کارگاه به وجود می‌آید به‌عهده خود مستاجر است. هزینه‌های جاری نیز باید توسط مستاجر پرداخت شود. اما اگر کارگاه تعمیرات اساسی بخواهد، این تعمیرات به‌عهده موجر است.

مهمترین نکات قانون کار

تأکید بر این نکته که همه‌ی افراد حاضر در یک کارگاه باید به اصول ایمنی مسلط بوده و آن‌ها را رعایت کنند به این سبب است که گاهی افراد خودشان همه‌ی موارد مهم را دانسته و آن‌ها را رعایت می‌کنند.

 اما این دیگران هستند که با بی توجهی جان و مال خود و همکارانشان را به خطر می‌اندازند. بنابراین چه کارگر باشید چه کارفرما باید اصول ایمنی را بدانید و رعایت کنید.رعایت بهداشت در محیط کارگاه امکان بروز خطرات را کاهش می‌دهد. محیط کارگاه همیشه باید نظافت شود. نظافت محیط کارگاه باید به کمک کارگران و یک یا چند نفر مسئول نظافت انجام گیرد.

نکات ایمنی در کارگاه صنعتی 

  • کارگران و مهندسین ملزم هستند تمام لوازم و تجهیزات ایمنی شخصی را به درستی استفاده کنند.
  • استفاده از رنگ ها برای مشخص نمودن محل ها و ابزارآلات خطرناک و آموزش آنها به کارگران و مهندسین تازه وارد.
  • منظم نمودن تجهیزات کار و در دسترس قرار دادن تجهیزات پر مصرف.
  • تمام دستگاه های برقی باید مسئول داشته باشد و در زمان کار باید تمام نکات ایمنی در رابطه با این دستگاه ها رعایت شود.
  • ابزارآلات دستی نیز خطرات زیادی به همراه دارند. کارگری که مسئول کار با ابزار دستی است باید از تجهیزات ایمنی شخصی مانند ماسک، دستکش، عینک ایمنی و … استفاده نماید.
  • محیط کارگاه باید دارای تجهیزات اعلام و اطفا حریق، کپسول های آتش نشانی، جعبه آتش نشانی، جعبه کمک های اولیه و … باشد.

مواردموردنیاز برای تجهیز کارگاه باتوجه به اطلاعات زیرحاصل می شود 

1.مسیرهای دستیابی به پروژه

2.تعداد کارگران و کارکنان پروژه

3.مد ت زمان انجام پروژه

4.منابع مورد نیاز پروژه

5.شرایط آب و هوایی و موقعیت جغرافیایی(داخل یا بیرون شهری)

  1. موضوع پروژه
  2.   کارگاه صنعتی
    کارگاه صنعتی
  3. املاک صنعتی هیراد با برترین برند املاک صنعتی با بیش از ۲۰ سال تجربه، با کادری مجرب و فایلینگ قوی جهت خرید ،فروش ، رهن و اجاره کارخانه، کارگاه ، سوله ، انبار ، دفتر اداری و…آماده مشاوره و تنظیم عقد قراداد با شما مشتریان محترم می باشد.
    راههای ارتباطی ما :

    www.Amlakhirad.com ، www.Hiradmelk.com

    شماره تماس کارشناسان هیراد:

    02166811600

    09121213368

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

نظرتان را بنویسید