تماس با ما:

02166811600

جزئیات وبلاگ

اجاره کارخانه


اجاره کارخانه ؛ شاید برای خیلی از تازه وارد ها این سوال پیش بیاید که پولی که در دستشان است را در چه کاری استفاده کنند یا چه کسب و کاری راه اندازی کنند که سود خوبی ببرند. یا حتی روی چه نوع کارخانه ای سرمایه گذاری کنند تا ضرر نکنند. و اینکه آیا خرید کارخانه یا اجاره کارخانه  و مانور دادن روی این موضوع به نفعشان خواهد بود یا خیر.

خب بارها راجع به این مسائل شنیده اید که هزینه راه ‌اندازی خط تولید ، مهم‌ترین عاملی است که در مراحل امکان سنجی احداث کارخانه و راه اندازی یک خط تولید قبل از خرید یا اجاره کارخانه باید به آن پرداخت و در ارزیابی‌های مربوط به توجیه اقتصادی، مورد بررسی قرار می‌گیرد.

بسیار اتفاق می‌افتد که در جریان راه‌اندازی یا احداث واحد صنعتی، به اصطلاح، کار لنگ می‌شود و حتی بسیاری اوقات اتفاق می‌افتد که واحد صنعتی در نیمه‌ های راه متوقف می‌شود. پس برای جلوگیری از این اتفاق، اولین کاری که باید کرد این است که به میزان سرمایه نگاه کرد و یک برآورد هزینه دقیق از کار داشت.

هزینه راه‌اندازی عمدتا شامل هزینه‌های ثابت و هزینه‌ های جاری می‌باشد که معمولا در طرح توجیهی خط تولید محاسبه می‌شود. بیشترین هزینه‌ ثابت در راه‌اندازی خط تولید، معمولا مربوط به تهیه ماشین ‌آلات و تاسیسات خط تولید است و بیشترین هزینه جاری متعلق به ادای حقوق پرسنل تولید می‌باشد. خط تولید از جمله خطوط تولیدی است که در نوع پیاده‌سازی بسیار انعطاف پذیر است و می‌تواند از کارخانه‌های کوچک زود بازده تا کارخانه‌های بزرگ با اهداف صادراتی را دربر گیرد.

برای احداث, خرید یا اجاره کارخانه و راه‌اندازی خط تولید با حداقل هزینه، مقاله‌ ی زیر را مطالعه نمایید.

عوامل موثر در تعیین هزینه راه‌اندازی خط تولید کدام ها اند؟

ظرفیت خط تولید
تعداد نیروی انسانی مورد استفاده در خط تولید (اتومات و یا نیمه اتومات بودن خط تولید)
نو یا اورهال بودن ماشین‌آلات خط تولید
نوع بهره برداری از خط تولید
محل و موقعیت اجرای خط تولید

اجاره کارخانه
اجاره کارخانه

 

سال‌هاست که صنعتگران زیادی به دنبال احداث خط تولید و خرید یا حتی اجاره کارخانه هستند و به همین دلیل این روزها کار تولید بسیار دشوار و مردافکن شده و بسیاری را نیز از میدان به درکرده است، همچنان هر کسی سعی می‌کند در این عرصه بماند و بجنگد. باید بدانید که احداث یک واحد صنعتی اصولی دارد که در نظر گرفتن آنها ضروری است.

یک واحد صنعتی قبل از هر چیز به امکانات سخت‌افزاری نیاز دارد؛ یعنی این که باید زمینی برای آن فراهم کرد و پس از آن است كه ساختمان‌ها یا سوله‌های آن طراحی و ساخته می‌شود. هر واحد صنعتی نیاز به امکانات ضروری همچون آب، برق و گاز دارد که بسته به این که واحد صنعتي در یک شهرک صنعتی احداث شود یا این که در خارج از شهر باشد، متفاوت است.

ابزارآلات گرمایشی و سرمایشی و تکنولوژیک (ماشین آلات) که قلب تولید یک واحد صنعتی هستند، از دیگر ملزومات احداث آن است. همه این امکانات بسیار هزینه‌بر هستند و عدم تهیه هرکدام از آنها ایجاد واحد صنعتی را متوقف می‌کند. هر چند قبل از عملیات کلنگ‌زنی، نیاز به گرفتن مجوزهایي است که در بعضی واحدها هزينه كسب آنها بسیار زیاد است که البته در اجاره کارخانه این موانع از سر راه برداشته شده است که کار را برای صنعتگر آسان میکند.

بعد از احداث واحد صنعتی، برای پیش‌برد روند تولید، به یک سرمایه در گردش نیاز است.حال بستگی به آن واحد صنعتی احداث شده دارد که بازگشت سرمایه سریع‌تر انجام شود یا هر دو ماه یک بار صورت بگیرد و یا… البته نکته‌ای که در اینجا باید ذکر شود این است که نیروهای انسانی و کارگران واحد صنعتی را نیز باید در نظر گرفت که بخش اساسی تولید هستند.

ابزارآلات و ماشین‌ آلات نیز همچنین باید در نظر گرفته شود. ابزار آلات عناصر مهم و اصلي توليد در يك واحد صنعتی هستند. در واحدهای صنعتی که بیشتر بر ماشین تکیه دارند – مثل یک کارخانه آرد یا هر تولیدی دیگر- طبیعی است که این امر نیز از مهم‌ترین مسائل است.

اجاره کارخانه
اجاره کارخانه

املاک صنعتی هیراد با برترین برند املاک صنعتی با بیش از ۲۰ سال تجربه، با کادری مجرب و فایلینگ قوی جهت خرید ،فروش ، رهن و اجاره کارخانه، کارگاه ، سوله ، انبار ، دفتر اداری و…آماده مشاوره و تنظیم عقد قراداد با شما مشتریان محترم می باشد.

راههای ارتباطی ما :

www.Amlakhirad.com ، www.Hiradmelk.com

شماره تماس کارشناسان هیراد:

02166811600 __ 09121213368

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

نظرتان را بنویسید